• tis. apr 16th, 2024

kristofersson.se

Utmanande Perspektiv – Där sanningen blir hörbar

Klargörande

avProJo

dec 29, 2023

I dagens inlägg vill jag adressera en viktig aspekt av min identitet som skribent och medborgare. Det har funnits en uppfattning, kanske en förmodan, att de texter jag skriver speglar Socialdemokraternas åsikter. Jag känner ett behov av att klargöra denna missuppfattning.

För det första, jag är inte fritidspolitiker 24/7. Precis som jag inte är min yrkesroll 24/7. Jag är en individ med egna tankar, känslor och perspektiv. Mina texter är uttryck för mina personliga reflektioner och ståndpunkter.

Det är sant att jag ibland skriver från perspektivet av en fritidspolitiker. När så är fallet, skall jag börja markera det tydligare. Jag respekterar gränserna mellan personliga åsikter och politiska ståndpunkter. 

Men, jag är mer än min politiska identitet. Mitt skrivande är en plattform där jag utforskar och uttrycker en mångfald av idéer och synsätt som inte alltid speglar partilinjen. Mina texter är en del av en större dialog där jag som individ bidrar till samhällsdiskussionen.

Det är viktigt att förstå att även om jag är en del av ett politiskt parti, är jag först och främst mig själv. Mitt engagemang i politiken är drivet av en önskan att göra skillnad, men det begränsar inte mitt tänkande till en enda dogm eller ideologi.

Jag skriver för att dela mina tankar, för att inspirera till reflektion och diskussion. Jag skriver för att jag tror på vikten av mångfald i åsikter och perspektiv. Min röst är min egen, och mina ord är mina verktyg för att uttrycka den.

Tack för att ni tar er tid att läsa mina texter. Jag ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa i att utforska och förstå vår värld, tillsammans.

av ProJo

Relaterade inlägg